Velebný (ČSSD): Studio STA rozeslalo občanům do schránek mimořádné vydání novin, píše se i o mně

11.07.2016 20:59

Studio STA přichází s mimořádným vydáním STA novin, které nabízí pestré čtení v letním stylu. Noviny byly distribuovány až do vašich poštovních schránek! Píše se zde i o poslanci Parlamentu ČR Ladislavu Velebném.

Velebný (ČSSD): Studio STA rozeslalo občanům do schránek mimořádné vydání novin, píše se i o mně
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Letos společně oslavujeme kulatiny! Už pět let vám Studio STA přináší zprávy o všem, co se děje kolem nás, v našem regionu. Mimořádné narozeninové číslo, které bylo občanům distribuované až domů do poštovních schránek, obsahuje další porci pestrého a zajímavého čtení. „Zprávy jsme sbírali přímo v místech, kde se společně setkáváme, kde společně žijeme. Moc nám záleží na tom, abychom věděli, co je u Vás nového!“ komentuje mimořádné vydání STA novin zakladatel Studia STA – multimediální agentury o.p.s. Radek Vráblík.
 
„Přeji si, aby náš region nadále vzkvétal. Radostné pocity, které tak zažíváme s rodinou a blízkými lidmi, jsou přece bez nadsázky to nejdůležitější, co na světě máme. Jsem rád, že s Vámi teď mohu v těchto příjemných chvílích být. Přeji vám příjemné čtení,“ dodal Vráblík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.