Věžník (ANO): Paralela mezi rokem 1930 a rokem 2015

27.08.2015 9:27

Evropa kolísá a nedokáže se bránit uprchlické krizi. Evropští představitelé neznají řešení a radikalizace se stává denním chlebem všech původních obyvatel Evropy. Xenofobie je počátkem nenávisti, která může skončit válkou. Občanskou a nebo vojenskou.

Věžník (ANO): Paralela mezi rokem 1930 a rokem 2015
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Nenávist, strach, neschopnost řešit problém, nevědomost a další problémy se kterými se setkáváme v dnešní době nás vedou k zamyšlení, jak problém se jménem exodus může skončit. Evropané troubí na poplach. Německo, Francie, Itálie a další země jsou pod rouškou pseudohumanismu neschopné řešit tisíce uprchlíků kteří se každý den snaží dojít do své vytoužené země. Nejčastěji do Německa. Evropa ale není schopná tento nekontrolovatelný přesun až milionů lidí zvládnout. Nálada v Německu je na bodu varu. Lidé jsou znechuceni a mají obavy co bude dál. Toto všechno může být počátek poslední války a je potřeba se nad tím zamyslet.

Paralela mezi lety 1930 - 2015 může spočívat v rozvrácené Evropě, která se lehce může stát jakousi kolébkou novodobého radikalismu s potřebou ochránit život a standard, na který jsme všichni zvyklí. Politické subjekty, které brojí proti Islámu rychle získávají voliče a stoupence a tito se dále upevňují ve své pravdě.

Jednoduchá představa blízké budoucnosti může vypadat následovně. Další milión lidí se dostane do Evropy, kde se zvýší kriminalita, nemoci z těchto zemí se zde budou šířit velice rychle, počet znásilnění vzroste také, ekonomicky se můžeme obávat toho nejhoršího a v tom přijde výrazná osobnost, která za rok či dva dokáže sjednotit lid (není myšlena politická reprezentace). Tato osobnost stejně jako Adolf Hitler kolem r. 1930 využije hospodářskou krizi, která může přijít. A pokud se v každé Evropské zemi najde jedna taková osobnost. Můžeme očekávat poslední válku. Proč bychom se měli obávat lidí kteří věří v Islám? Protože jsou od mala učení, že džihád je jediný správný osobnostní a šiřitelský rozvoj a to jak srdcem, jazykem, mečem a rukou. Protože radikálové z Islámského státu jsou schopni řezat lidem hlavy, pálit je v klecích, nechat klečet na bombách a odpálit a tuto doktrínu teroru nahrávat a sdílet se světem. Obyčejí lidé žijící v těchto zemích mají několik možností. Přidat se k IS, uprchnout a nebo zemřít. Evropa se musí obávat hlavně radikálů, kteří se dnes maskují jako uprchlíci, aby se dostali kam potřebují (odhadem maximálně 5 procent uprchlíků můžou mít tendence k radikalismu). Nesmí se zapomínat, že radikálové budou svůj džihád prosazovat hlavně mečem a při první příležitosti se ve jménu svého Boha odpálí na veřejném místě tak, aby zabili co nejvíce lidí. Podstata teroru se skrývá ve strachu z něj. Čím větší ale budou mít lidé strach, tím více se budou chtít bránit. Osobnost s jistým charizmatem a prořízlou pusou bude ta osobnost, která nás jistě všechny zachrání. Zvolíme si Adolfa a konečná válka může začít. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…