Vích (SPD): Budu lídrem Libereckého kraje do voleb 2017

24.07.2017 9:11

Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) schválilo na návrh Regionálního klubu SPD Libereckého kraje kandidátku do podzimních klíčových sněmovních voleb 2017. Jejím lídrem bude Radovan Vích.

Vích (SPD): Budu lídrem Libereckého kraje do voleb 2017
Foto: Archiv politika
Popisek: Radovan Vích, předseda Regionálního klubu SPD Libereckého kraje

Hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) odstartovalo dne 20. 7. 2017 v Praze plavbou parníkem "Proti proudu" oficiálně svou letošní volební kampaň do klíčových podzimních sněmovních voleb a představilo svůj volební program a krajské lídry. V hnutí SPD budeme považovat za úspěch, pokud získáme alespoň 10 procent hlasů.

Ve svém volebním programu chceme  zakázat v ČR islám, zavést povinný osmitýdenní základní vojenský výcvik, referendum o vystoupení z EU nebo přijetí zákona o obecném referendu. Za jednu z důležitých priorit považujeme také zákon o obecném referendu. Chceme také zrušit elektronickou evidenci tržeb pro živnostníky nebo uzákonit platbu DPH až ze skutečně proplacených faktur.

Lídrem v Libereckém kraji bude Radovan Vích (52) z Liberce, který je jedním ze zakládajících členů hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) v Libereckém kraji, kde vykonává funkci předsedy Regionálního klubu. V komunální politice působí od roku 2016, kdy úspěšně vedl kandidátku do krajských voleb a stal se tak historicky prvním krajským zastupitelem Libereckého kraje za SPD.

Dvojkou na kandidátce bude výtvarnice A. Changová (51) z Maršovic, která je zároveň místopředsedkyní Regionálního klubu SPD a trojku obsadil ředitel cestovní kanceláře Bronislav Kalvoda (42) z Jilemnice, který je také místopředsedou Regionálního klubu SPD.

Věkový průměr všech 17ti kandidátů liberecké kandidátky je necelých 51 let, přičemž nejmladší kandidátce je 29 let a nejstaršímu kandidátovi 66 let, z toho je 6 žen a čtyři kandidáti mají úplné vysokoškolské vzdělání.  

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.