Vinklátová (SLK): Liberecký kraj zve žadatele o dotace na kulturu na konzultace

10.01.2020 6:34

Dotační programy na podporu rozvoje kultury, památkové péče a cestovního ruchu v regionu vypsal v druhý lednový den tohoto roku Liberecký kraj.

Vinklátová (SLK): Liberecký kraj zve žadatele o dotace na kulturu na konzultace
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Květa Vinklátová

Pro ty, kteří se budou chtít informovat blíže, vypsal kraj otevřené konzultační hodiny. Během nich správci jednotlivých programů objasní případné otázky či podmínky dotačních titulů. 

„Mezi žadateli jistě budou ti zkušení, ale i tací, kteří u nás budou žádat o dotaci poprvé. Mohou přijít s výborným projektem, který si zaslouží podporu kraje a právě konzultace jim umožní vyvarovat se chyb, které by je mohly vyloučit ze soutěže,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Konzultační hodiny se uskuteční ve dnech 13. a 21. ledna od 9 do 11 hodin v sídle Krajského úřadu Libereckého kraje v ulici U Jezu 642/2a v místnosti 111 v přízemí budovy.

Dotačními programy, které kraj vypsal, jsou 7.1 Kulturní aktivity v Libereckém kraji, 7.2 Záchrana a obnova památek v Libereckém kraji, 7.3 Stavebně historický průzkum, 7.6 Řemeslná a zážitková turistika 2020, 7.7 Podpora cestovního ruchu v turistických oblastech Libereckého krake 2020, 7.8 Podpora informačních center 2020, 7.9 Podpora nadregionálních témat a produktů cestovního ruchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.