Vitásková: Odmítám, aby kdokoliv používal mé jméno, nebo se zbaběle za něj skrýval

06.10.2016 9:08

Dnešního dne jsem podala trestní oznámení proti neznámým pachatelům, kteří zneužili mého jména k vytvoření doménového jména.

Vitásková: Odmítám, aby kdokoliv používal mé jméno, nebo se zbaběle za něj skrýval
Foto: Facebook Aleny Vitáskové
Popisek: Alena Vitásková

K použití mého jména jsem nikdy nedala souhlas.  Z takto podvodně zřízených  internetových stránek, zaparkovaných u zahraničního providera na jeho serveru, vedou kampaň, ve které chtějí navodit pro voliče atmosféru, že se jedná o mé webové stránky a tím podvádějí voliče, což hovoří o charakteru této skupiny.

Jsem si vědoma, že nástroje trestního práva jsou ultima ratio. Kategoricky však odmítám, aby kdokoliv používal mé jméno, nebo se zbaběle za mé jméno skrýval. Nemám problém se svobodou projevů a názorů, což je v předvolebním boji akceptovatelné, nicméně zneužívat mé osobní údaje, bez mého svolení považuji za vrchol zbabělosti, podlosti a také trestný čin.

Oznámení je výzvou pro Policii České republiky, které jsem dodala dostatek informací, aby s využitím mezinárodní policejní spolupráce mohla odhalit pachatele. Svévolná manipulace s mým jménem by neměla zůstat nepotrestána.

Ing. Alena Vitásková v.r.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace