Vitásková (Úsvit-NK): Nervozita roste. Zóna Barborka, to jsou vyhozené peníze

01.10.2016 8:33

Shrnutí 29. dne kampaně do Senátu – 29. 9. 2016, uzavření série deníkových záznamů.

Vitásková (Úsvit-NK): Nervozita roste. Zóna Barborka, to jsou vyhozené peníze
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kandidátka do Senátu Alena Vitásková na zahájení kampaně v Ostravě

 ·         Vypadá to, že se dny opakují, ale není to pravda, každé jednání se zástupci různých zájmových sdružení či s dobrovolníky je vždy jiné a originální. Nicméně nervozita roste, protože se kampaň nezadržitelně blíží ke konci. Zbývá jen 7 dní, 7 dní jako má týden, 7 bodů má můj program, číslo 7 jsem já mezi kandidáty, můj volební okrsek je 70 a volby začínají 7. Sedmička je moje šťastné číslo, uvidíme. 

·         Následující dny kampaně již nebudu podrobně popisovat, čeká mě jednání s celou řadou potencionálních voličů, koncert, jednání s podnikateli. 

·         Chci se poslední dny před volbami věnovat jednotlivým bodům mého volebního programu.  Vysvětlit můj volební program případným voličům, kteří neměli možnost se zúčastnit mých besed. 

·         Dnešní rozhovor ( 29. 9.) pro TV Prima byl odvysílán v TV novinách. Musím se vrátit k druhé otázce redaktora: Co říkám na průmyslovou zónu Barborka? 

·         Odpověď zněla, že pokud je zóna budována pro podnikání – „nějakých podnikatelů“ tak to vidím, jako zcela zbytečné. Budovat za několik set milionů nějakou zónu? Doufám, že k tomu nedošlo z důvodu, že pan Bakala potřeboval prodat nějaké pozemky.

 ·         Průmyslová zóna, a co se tam bude vyrábět? Není na Ostravsku dost jiných prostor k využití pro podnikání? Takto vyhozené peníze! To může provést jen diletant, nebo někdo komu na regionu nezáleží. Pokud se skutečně chce pomoci podnikatelům na Ostravsku, tak rozhodně jinak. 

·         Budovat nové průmyslové zóny k rozvoji regionu rozhodně není tím nejlepším nápadem, ale jen mrháním veřejných financí.  Doufám, že pozemky ještě nebyly uhrazeny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…