Vitásková (Úsvit-NK): Připadám si jako Popelka

19.09.2016 11:45

Průběh 17. dne kampaně do Senátu – 17. 9. 2016. Hlavně vyprávění o nemocném pejskovi.

Vitásková (Úsvit-NK): Připadám si jako Popelka
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kandidátka do Senátu Alena Vitásková na zahájení kampaně v Ostravě

 ·       Plánovaný program se zcela změnil, můj malý knírač se ráno nepostavil na zadní nožičky. Všem, kdo máte pejska, nebo jste ho někdy měli, vám nemusím nic vysvětlovat.

·       Cesta vedla k veterináři. Nebyla jsem schopna se ani upravit. Sedíme v čekárně, kde kromě pejsků byla i kočička a snad křeček, nebylo vidět, kdo se v krabici od bot skrývá.

·       Zcela vyčerpána jsem čekala, až přijdeme na řadu. Ve dveřích se objevila temperamentní paní, podívala se na mne a nahlas se zeptala: že jste paní Vitásková, nemohla jsem vás hned poznat, ale podle toho pejska….

·       To že mě nemohla poznat, tak tomu zcela věřím. Nemoc pejska dělá svoje především jeho páníčkům.

·       Paní (odhaduji, že je architektka) měla zájem o moji brožurku, kterou jsem jí s radostí podepsala a doplnila o věnování. Pravděpodobně se ještě setkáme na některé z mých akcí.

·       Stihla mě ještě představit celé čekárně a požádat je, aby šli volit a volili mě, pak šla za svou prací, nebyla zde s nemocným zviřátkem…

·       Můj Aiki má asi natržené kolenní vazy, vyžaduje zvýšenou péči a klid, což je v jeho případě pro chovatele nadlidský výkon. Nicméně zatím se mi to daří. Snad se vše zvládne bez operace.

·       Změna programu byla vyvolána i hustým deštěm. Po poradě pracovního týmu – dobrovolníků – přípravě na další dny, jsme se vydali opět do Nové Bělé. Hustý déšť nás však vrátil.

·       Projeli jsme část mého volebního obvodu, kde již visí mé bannery. Jsou malé, oproti obrovským billboardům mých  „soupeřů“ a to nejen co do velikosti, ale i do množství.

·       Připadám si jako popelka, ale snad obsah mých sdělení voliče osloví. Snad je osloví tak, aby vůbec k volbám šli, osloví tak, aby se zamysleli, co jim ostatní kandidáti nabízí. Osloví tak, aby srovnávali a vyhodnocovali koho volit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.