Vítek (Patrioti): Paní Marxová, na důchod in memoriam vám .... Bílej Tesák

21.04.2015 11:47

Živnostníku, plať víc! Rozdělovat společnost na zaměstnance a na OSVČ je cestou do pekel. Jde je o vytváření nového "třídního nepřítele" lidmi, kteří se nikdy neživili prací. Lůza se pere a "panstvo" má klid na "práci".

Vítek (Patrioti): Paní Marxová, na důchod in memoriam vám .... Bílej Tesák
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vítek

ČSSD: Spaste naše výdaje

Pokud si myslí paní MARXová, že vyšším výměrem soc. poj., spasí naše důchody, tak ta paní tam opravdu nemá co dělat. Neboť současný systém nefunguje plať víc, víc dostaneš. Ale plať ať máme z čeho dnes platit.

Namísto jak obrat skutečné pracující, by měla tato sociální inženýrka hledat jak změnit radikálně důchodový systém a jak nekrmit nenažrané krky co mají ruce dozadu.

Peníze rok od roku ztrácí hodnotu inflací, případně ji intervencemi ČNB záměrně snižuje jakýsi Singer. Začal boj jak nasytit nenažraný sociální systém, který se rok od roku hroutí a je tedy nutno do něj pumpovat stále více a více peněz. Netáhlo a vyžírka má větší podporu od státu než pracovitý a slušný důchodce.

Až živnostníka položí socani na koleny, tak mu hlavu do bahna zašlápne Babiš

Protože skutečná hodnota lidské práce se dá spočítat u malých živnostníků, mnohem lépe než u politiků, úředníků, žroutů dotací či natažených rukou různých spolků, tak je třeba ořezat až na kost ty obyčejné živnostníky. A až padnou na kolena, tak jim hlavu do hlíny zašlápne nadnárodní řetězec Vašeho koaličního partnera, a ti kteří to náhodou přežijou přiváže agroboss řetězem ke svým polím. Zatímco dříve politická mafie žila především z provizí a zažila několik tučných a klidných let, tak teď máme v politice obchodníka, který nepotřebuje provize, ale celý zisk. Svinstvo střídá totální nadvláda. Od extrému do extrému

Důchod budou rozdávat in memoriam?

Produktivních lidí je málo(myšleno ti co produkt vytvářejí), důchodců přibývá, dožívají se více let. Důchodová reforma měla být již dávno a v tuto dobu dělat na živnostníky bububu je opravdu velmi zoufalé. Každý živnostník, který funguje a drží se více jak pět let umí velmi dobře počítat a zásadně se nebude spoléhat na neprůhledný a velmi nejistý státní důchodový systém.

Jediný kdo bude 100% odkázán na tento systém budou nynější zaměstnanci a obávám se, že o dávky budou žádat pouze oni. Ale to si paní ministryně neodváží říci, protože socanská základna je postavena na mediálně zblblých zaměstnancích, kteří si myslí, že stát jim někdy něco dá a odbory to zařídí. Vážení, nedá!

Postupně posune odchod do důchodu na 80 let a vážení zaměstnanci sice důchod dostanou, ale bude jich poskrovnu, protože in memoriam se důchody nevyplácejí. Takže vážená paní ministryně, požádejte spíše MMF, Řekové to dělají již delší dobu a přiznejte konečně, že vaše štědré dny rozdávání na dluh již končí.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Patrioti

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu