Vítek (Patrioti): Pevnosti ani opouštět tentokrát nemusíme, tahle válka je už předem prohraná

22.02.2015 11:15

Že by Armáda ČR dovedla bránit "jeden kraj po dobu jednoho týdne" je přehnané,vždyť už teď v míru si není schopna uhlídat ani vlastní kasárna a pár "muničáků" a svěřuje to pochybným sekuřiťáckým agenturám, sestavených z důchodců všech kategorií a lidí se záznamem v TR.

Vítek (Patrioti): Pevnosti ani opouštět tentokrát nemusíme, tahle válka je už předem prohraná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vítek

Půl roku má tento stát trápení s výbuchem dvou budov muničních skladů. Kluci z GRU se musí za břicho popadat.Armáda vyhlašuje výběrová řízení na zásobování jídlem pro vojáky,když si náhodou vyjedou na delší dobu mimo kasárna. Když napadne sníh není schopna bezpečně hledat v přírodě munici. Naivně věříme spojencům, jako by tato země neměla tu nejhorší zkušenost ze všech, že když jde do tuhého, tak smlouvy a slib přestávají rázem platit a jen blázni mávají papírem, když přivážejí mír.

Armáda získala 19 minometů ..modernizaci a pokrok nezastavíš. :-).

MOBILIZACE? TAK MAXIMÁLNĚ NA FACEBOOKU VE SKUPINĚ " NA VOJNU S::U

Nemyslím si,že by se v té dnešní společnosti našlo tolik hochů, kteří by šli položit své životy na oltář vlasti. Možná pár stovek kluků co si po lesích hrají s airsoftovou puškou na válku, ale nechci je vůbec zesměšňovat, tak při průjezdu skutečným tankem metr od nich si možná čtvrtina z nich pošle teplo do kalhot, to je prostě bez výcviku téměř přirozené. Ti co mají vojnu za sebou mají dnes své rodiny a především prožito a rozum, i když to v nich vře jak v papiňáku, ale nakonec vždy dojde k té otázce spojené rovnou s odpovědí" Mám snad jít bojovat za ty zkorumpované hajzlíky, co nás do té války zatahují".Garantuji Vám,že motivaci cokoli(kromě osobního vlastnictví) bránit v tomhle státě a zemi všichni realisti už dávno ztratili a žádné iluze si nedělají,že by to mělo i nějaký smysl.Dodnes jim každý den připomínají onu nesmyslnost válčení za nějakou monarchii v každé české,moravské i slovenské vísce i té nejmenší,pomníky jejich padlých příbuzných. Pak už byla v histori pouze, zrada a bezmoc. Tedy skvělý mix na totální vlasteneckou apatii.

Všechno - ekonomikou počínaje a obyčejnou denní životní realitou konče závisí na morálce a lidech, kteří jsou jejími nositeli. A realita je taková, že současná společenská krize je krizí morální, poslanci si odsouhlasí zvýšení platů, ale také nový zákon zakazující policejní odtah jejich nesprávně parkujících poslaneckých vozidel.Jsou to prostě "nadlidi" bez studu .Hájí se tu za cinkotu neskutečného množství peněz práva obskurních menšin, zatímco obyčejná slušná rodina ze které by měli pocházet ochotní branci, ta nikoho nezajímá. Armádní majetek je rozkradený či rozprodaný, ani nejsou prostory k umístění případných rekrutů. A žádný Friedman ani jiný zázračný ekonom tohle nedá jen tak dohromady. Blíží se Velký střet a tentokrát bude jedinou obranou zámek u našich dveří.

ZNIČILA NÁS PRAVDA A LÁSKA?

Obávám se spíš jiné věci a to že naše volené/vyvolené marionety tu degradci společnosti,státu a jeho aparátu provádějí cíleně,aby v čele s nějakým neviditelným baziliškem & Comp.včas na naší paralízu poukázaly a spasily nás před sebou samými zvacím mejlem a osvobodily nás už potřetí a definitivně "babylonskou armádou" s hvězdou na tancích,nikoli však tentokrát červenou.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…