Vítek (Patrioti): Volby jsou pro nás jen začátek

16.10.2014 11:02

Poznal jsem znamenité a obětavé lidi a to všechno je radostnou zprávou, že je na čem a na kom stavět. V Praze se nám podařilo získat 137 937 volebních hlasů. Můžeme slavit zisk čtyř zastupitelů (Praha 5, Praha 21) s finančně nenáročnou kampaní.

Vítek (Patrioti): Volby jsou pro nás jen začátek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vítek

V boji o magistrát se nám podařilo porazit strany s gigantickým finančním zázemím - proti nám stál RESTART, DOMOV nebo umírající LEV 21, ale i mediálně zavedené strany jako Republika, Nezávislí, Pro Prahu Jany Volfové, Janečkova OK strana a další. Bylo nás ještě málo, za půl roku se podařilo postavit plné kandidátky pouze na čtyři městské části a bohužel většina voličů nakonec k volbám nepřišla. To možná i rozhodlo o tom, že v Praze převládla touha po změně v podání ANO, jestli je to pro naše město výhra, uvidíme za čtyři roky, ale možná i dříve. Demokracie stojí na vůli voličů a pokud se tohoto mocného nástroje většina vzdá, nemůže si později stěžovat, že se jí politici a politika nelíbí. Já a moji spolupracovníci budeme pokračovat v budování politické strany PATRIOTI a v příštích volbách se jistě potkáme. Věřím, že aktivních lidí bude přibývat, a že se naše drobná skupinka rozroste na skupinu, kterou nebude možné přehlédnout. Zájemci o vstup nebo budoucí příznivci mě mohou kontaktovat na emailu jirivitek@seznam.cz.
Tady jsme doma!

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Alternativní historie?

4:31 Klán (KSČM): Alternativní historie?

Květnové dny patří lásce, ale rovněž i míru. Ano, v roce 1945 totiž skončila nejhorší válka všech do…