Vítek (Patrioti): Zodpovědnost za mrtvé mají vlády, které odmítly chránit Schengen

15.11.2015 16:28

Současné atentáty v Paříži jsou důsledek intervencí v Sýrii, Iráku a Libyi a falešnému vývozu demokracie. Zodpovědnost za tyto mrtvé má přímo Evropská unie a vlády, které odmítly chránit hranice Evropy a evropské občany.

Vítek (Patrioti): Zodpovědnost za mrtvé mají vlády, které odmítly chránit Schengen
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Zcela nepochopitelně vpustily stovky tisíc neprověřených osob na území EU. Musíme si uvědomit , že jsme ve válce a současná uprchlická vlna je invaze Islámského státu. Nyní tato bruselská skupina sociálních inženýrů, chystá uplácet z daní vlastních občanů libyjsko-italskou mafii a tím fakticky financovat v budoucnu obdobné útoky. Evropa se neponaučila. Podcenila fašismus a teď podceňujeme islám. Obě ideologie chtějí násilí a ovládnout svět, potírat svobodu. Už není čas rozlišovat, kdo je hodný vyznavač islámu a kdo zlý. Stejně jako potíráme a odsuzujeme toho, kdo se hlásí k hákovému kříži, musíme jasně ukázat na ty, kteří se hlásí k islámu.

Je třeba okamžitě stáhnout vojáky ze zemích EU z různých armádních cvičení, kde virtuálně bojují s uměle vytvořeným nepřítelem a nasadit je okamžitě na hranice Schengenského prostoru, kudy skutečný nepřítel stále volně přichází k nám. Když se válčí, velí velitel, když je mír vládne demokracie – teď jsme ve válce, je třeba omezit moc povalečů v politice.

Je nutné veřejně odsoudit a trestně stíhat odpovědné

I „naše“ vláda je součástí systému, který selhal, je čas ji demokraticky vyjádřit nedůvěru. Okamžitě žádat demisi ministra Dienstbiera za jeho protistátní činnost a financování organizací prostřednictvím Úřadu vlády, které napomáhají nepřátelům státu. Okamžitě zakázat fungování nadace Open Society Fund na území ČR.

Je nutné veřejně odsoudit a trestně stíhat odpovědné osoby, které nepřímo ohrožují životy druhých, jako jsou různé organizace i jednotlivci, kteří napomáhají volnému průchodu nelegálních imigrantů, radí nelegálům jak se vyhýbat řádným bezpečnostním složkám, jak lhát o své identitě. Jde o skutečné vnitřní nepřátele!

Je třeba vyjádřit absolutní podporu naší policii, vězeňské službě, armádě, cizinecké policii. Pozůstalým popřát hodně sil v nejhorších chvílích jejich života, vzpomenout na oběti a zraněné, věnovat jim modlitbu nebo upřímné zamyšlení s přáním klidu a zmírnění bolesti.

Jiří Vítek (Patrioti ČR), Jiří Janeček (OK strana), Renata Rusnáková (Strana patriotov-SK)

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice