Vítová (ANS): Dopis, který byl dnes předán na Velvyslanectví RF v Praze.

06.05.2021 14:11

I kdyby bylo našimi proamerickými politiky zbořeno sebevíc sovětských pomníků, hloupě přejmenováno sebevíc ulic, pravdou zůstane, že většina obyvatel ČR dobře ví, že za vítězství nad nacisty a fašisty vděčíme Sovětskému svazu.

Vítová (ANS): Dopis, který byl dnes předán na Velvyslanectví RF v Praze.
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Vážený pane velvyslanče,
chceme Vás i celou ruskou společnost ujistit, že zásadně odmítáme hru členů vlády a většiny politiků. Jak ukazují indicie, jde o obrovský tlak americké strany na českou politickou reprezentaci, aby poprvé od II. světové války úplně přerušila diplomatické vztahy s Ruskou federací. Rusko ale není náš nepřítel.

Anketa

Jste Čech, nebo Evropan?

96%
2%
hlasovalo: 23108 lidí


Odmítáme a věřte, že je nás většina, tyto protiruské hry. Objevují se až podezřele účelově. Kauza s ricinem, Koněvův pomník, kauza Vrbětice a dvojice údajných agentů, dostavba Dukovan, urážení prezidenta Vladimíra Vladimiroviče Putina, nevyslyšený velký zájem občanů o vakcínu Sputnik V...
 
Stejně jako v kauze Vrbětice s údajnými ruskými agenty (sám prezident republiky citoval zprávu BIS, ve které se píše, že neexistují svědectví ani důkazy), tak i kauza o údajném ruském agentovi s ricinem před rokem, byla odpálena z Bakalova časopisu Respekt a z pera Ondřeje Kundry. Vypadá to, že americká CIA a Koudelkova BIS používá Ondřeje Kundru jako nadhazovače, jehož úkolem je odpalovat do informačního prostoru Američany nachystané zpravodajské hry v České republice. Ještě nikdy se nestalo, že by nějaká protiruská kauza v ČR byla odpálena v jiném médiu, než je Bakalův Respekt, a od jiného redaktora, než je Ondřej Kundra.

Mnozí z nás, Čechů, si jsme vědomi toho, že se jedná o nebezpečnou zpravodajskou hru rozehranou vládou České republiky proti Ruské federaci a vyvolání ideologické války, jako přípravy na ozbrojený konflikt mezi USA, NATO a RF. Víme, že lid České republiky odmítá militantní snahy USA rozdmýchat válku. Musíme ale bohužel připustit, že mezi námi existují skupinky pohrobků fašistů, trockistů a novodobých neomarxistů. Ovšem zároveň musíme konstatovat, že naprostá a drtivá většina obyvatel naší země je odpůrcem takovéto zničující proválečné politiky.Obyčejní lidé opravdu nepatří mezi nepřátele Ruska. Naopak se stydí za to, že se jako národ ukazujeme v tak špatném světle.
 
Píšeme v době, kdy si připomínáme konec druhé světové války a osvobození od fašismu.Přesto si mnozí politici naší země dovolí historii této nejstrašnější války v lidských dějinách zpochybňovat.
 
Vážený pane velvyslanče,
uvědomujeme si, jak podstatné je připomínat si cenu za toto vítězství. Čest památce 144 000 sovětských vojáků, kteří se o osvobození Československa zasloužili, kteří zemřeli, abychom my mohli žít. Je jasné, že hysterickou nenávist k Rusku či Rudé armádě, nenávist, která se stala součástí oficiální politické kultury Česka, žádná fakta neztlumí. Je ale nesmírně důležité cítit, že by se něco podobného nemělo v budoucnu opakovat. My, občané České republiky nechceme válčit s Ruskem.

I kdyby bylo našimi proamerickými politiky zbořeno sebevíc sovětských pomníků, hloupě přejmenováno sebevíc ulic, pravdou zůstane, že většina obyvatel ČR dobře ví, že za vítězství nad nacisty a fašisty vděčíme Sovětskému svazu, který přinesl zdaleka největší oběti.
 
Děkujeme

Za všechny slušné lidi

RSDr. Josef Švarcbek - kandidát do PS PČR - KSČM
PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D. - předsedkyně Aliance národních sil

Převzato z Profilu.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu