Vítová (ANS): Hulvátské vystoupení starosty Řeporyj v ruské televizi je důkazem rozkladu...

01.12.2019 14:01

Pavel Novotný veřejně před celým světem naprosto degradoval všechny obyvatele ČR, když hovořil jejich jménem, a urazil miliony lidí Ruské federace.

Vítová (ANS): Hulvátské vystoupení starosty Řeporyj v ruské televizi je důkazem rozkladu...
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Je sice demokraticky zvoleným regionální politikem, ale s ambicí - a velkou mainstreamovou podporou - rozvracet zahraniční politiku naší země a poškozovat její zájmy.

Avšak to, že napsal sprostý a lživý dopis prezidentu Putinovi, že ho jel na velvyslanectví předat ponižujícím způsobem (úklidovou multikárou), že v ruské televizi hovořil jménem českého obyvatelstva a že NIKDO z ústavních činitelů ani politiků ODS (mateřská strana) jeho podlá slova a jednání neodmítl a dokonce ani nezareagoval, tak to hraničí s rozpadem státní správy a systému parlamentní demokracie. Nečinnost a chaotičnost naší politické svity už přesahuje únosnou míru. Proto znovu vyzýváme politické představitele, aby odstoupili ze svých funkcí, dokud je čas.

Celkový dojem hospodského hulváta a nesvéprávného primitiva s názory zcela mimo historickou realitu, je skutečně už za hranou všeho, o čem jsme si mysleli, že je vůbec možné. Hodlají naši ústavní činitelé pokračovat v takto nastavované prezentaci politiky a politiků ČR? Hodlají naši ústavní činitelé tolerovat takového poškozování zájmů ČR?

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph. D., předsedkyně ANS
JUDr. Karel Hais, 1. místopředseda ANS

Praha 30. 11. 2019

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…