Vítová (ČSNS): Momentálně jde o konfrontaci dvou zásadních koncepcí

21.10.2017 10:48

Dochází ke změně logiky sociálního chování a ke změně koncepce světového řízení a globalizace. Končí koncepce světa s jedním centrem a zbytkem světa jako kolonií. Končí koncept světa, kdy centrum nemá absolutně žádnou odpovědnost vůči tzv. koloniím.

Vítová (ČSNS): Momentálně jde o konfrontaci dvou zásadních koncepcí
Foto: ČSNS
Popisek: Česká strana národně sociální - logo

V koloniích totiž vždy ustanoveno takové vedení, které umožňuje centru kolonie využívat a přesouvat veškeré zdroje do metropole. A přesně taková je i situace v České republice. Avšak systém koloniální světové vlády postupně končí. Dnešní dny jsou de facto konkursem na nový postglobální svět a na to jakou roli bude hrát ČR v rámci světového jeviště.

Momentálně jde o konfrontaci dvou zásadních koncepcí - válečné (a tím velmi úzce souvisí globalizační koncepce) a mírové. Tedy koncepce USA versus koncepce Ruska. Konkrétně se to nyní ale posunulo na NATO a Rusko.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

  • ANS
  • Aliance národních sil - předsedkyně
  • mimo zastupitelskou funkci

V současné době znamená pokrok v politice prakticky všude na světě jedině vývoj směrem k předání moci nad řízením státu občanům a k odebrání moci těm, kteří jí mají příliš mnoho a zneužívají ji ke svým vlastním cílům. Jiná cesta není. Národ je nejširší entita, se kterou jsou lidé schopni se smysluplně ztotožnit. Proti obhajobě společenských a národních zájmů i proti vlastenectví se útočí jako proti nacionalismu. Evropská elita tvrdí, že národy jsou příčinou válek, avšak příčiny válek jsou úplně jiné.

Šílenství, do kterého byl uvržen Západ pod vedením USA, je už pro lidi nepřijatelné. Světoví lídři si myslí, že mohou přesvědčit lidi o tom, že válka je mír a že černá je bílá, ale doufejme, že se to nepodaří, protože dochází k zásadní změně ve vědomí lidstva.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…