Vlasák (ODS): Do druhého kola senátních voleb v duchu fair play

13.10.2014 9:26

Do druhého kola senátních voleb v senátním obvodu č. 45, které se uskuteční v pátek 17. a v sobotu 18. října 2014, postupuje Ing. Oldřich Vlasák (ODS). Získal 7524 hlasů, což je 18,91 %. Na svého protikandidáta MUDr. Jaroslava Malého (ČSSD) ztrácí tedy pouhá 3 procenta.

Vlasák (ODS): Do druhého kola senátních voleb v duchu fair play
Foto: ODS
Popisek: Oldřich Vlasák

„Děkuji za podporu v prvním kole senátních voleb, díky které jsem postoupil i do kola druhého. Slibuji, že budu nadále usilovat o to, aby Hradecko a Bydžovsko mělo senátora, který pro ně bude pracovat na 100 %. Ve druhém kole půjde o hodně. Společně máme totiž šanci narušit oranžovou většinu moc socialistů, kteří ovládají kraje, sněmovnu, senát, vládu i Pražský hrad,“ zdůraznil kandidát za ODS. Zvláště v Senátu PČR, který je jakousi pojistkou, by toho bylo třeba.

Oldřich Vlasák je připraven pokračovat v kampani do druhého kola senátních voleb, kterou ale nezapočal až v předvolebním čase, pevně věří, že jeho snažení zaznamenali voliči již během uplynulých let, kdy působil na hradecké radnici jako primátor, v Evropském parlamentu jako jeho místopředseda a v neposlední řadě jsou za ním nepochybně vidět i výsledky jeho snažení v pozici čelního představitele Svazu měst a obcí České republiky.

„V následujících dnech jsem připraven „utkat se“ se svým protikandidátem například při duelech v České televizi, v Českém rozhlase a podobně. Těším se na další setkání s občany v senátním obvodu Hradec Králové a Novobydžovsko. Stejně jako doposud chci i tento týden vést slušnou kampaň bez negativních jevů a nechci zadávat příčinu ke konfliktním situacím. Vážím si svého protikandidáta a moje předvolební kampaň v druhém kole senátních voleb bude stejně jako dosud v duchu fair play,“ uvedl kandidát na senátora Oldřich Vlasák.    

Podporu O. Vlasákovi do druhého kola mimo jiných dnes z dalekého Ulánbátaru vyjádřil doc. Ing. Jiří Oliva, Ph. D. nepostoupivší kandidát TOP 09 a STAN.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Vlasák - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.