Vokřál (ANO): Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku

26.11.2014 11:56

Primátorem Brna je Vokřál z hnutí ANO

Vokřál (ANO): Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Úspěšný manažer a lídr kandidátky hnutí ANO v Brně byl dnes na ustavujícím Zastupitelstvu města Brna zvolen primátorem jihomoravské metropole. Po osmi letech tak vystřídal dosavadního primátora Romana Onderku (ČSSD). Během své nominační řeči zmínil hlavní priority pro následující volební období.

"Chtěl bych v očích Brňáků vrátit důvěru v politiku a politické reprezentanty, kteří by měli hájit jejich zájmy. Je pro mne nemyslitelné potkávat na ulici lidi, kteří se mne ptají, proč vlastně chci vstoupit do něčeho tak špinavého, jako je politika,“ řekl po hlasování nový primátor Brna.

„Lidé téměř ze sta procent vyjadřují pochyby, že se vůbec dá na této situaci něco změnit. Jejich nejčastějšími slovy jsou slova arogance, korupce, nezájem o názory Brňáků, neschopnost řešit problémy táhnoucí se po desetiletí. Moc bych si přál, abychom všichni v sobě našli tolik pokory, abychom bez ohledu na partajní příslušnost dokázali hledat řešení, která pomohou městu," doplnil Vokřál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…