Volfová (ČS): Můj podpis pod peticí proti kvótám už je. A co Váš?

16.05.2015 13:06

Jsem přesvědčena, že doba nazrála k novým občanským činům. Jsem přesvědčená, že většina z nás si uvědomuje, jaké rizika nás čekají, pokud vláda dopustí příjem běženců do České republiky.

Volfová (ČS): Můj podpis pod peticí proti kvótám už je. A co Váš?
Foto: Archiv Jany Volfové
Popisek: Jana Volfová

Verbálně se dokonce proti ní ohrazují, asi proto, aby ukázali, jak moc jsou s lidem (blíží se přece nějaké volby)

Co ale víme? Lisabonská smlouva jasně odkazuje pravomoc v imigrační politice přímo na Evropskou komisi. Žádný Evropský parlament, natož parlament národní jí do toho nemá co kecat. Proto vyzval Evropský parlament komisi, aby konala. A ejhle řada českých poslanců tuhle rezoluci,( co vlastně říká v překladu pro normální lidi „Tak hejbněte kostrou a už určete počty a systém přerozdělení, nebo se nám ve Francii, Itálii, Holandsku i Německu i jinde dostanou k moci lidé, co tuhle naší krásnou  Uniečku vůbec nechtějí. A co pak půjdeme dělat?“) podpořila nebo se alespoň zdržela hlasování a tím de facto umožnila, aby prošla.  Nechtějte mne, starou matadorku, přesvědčovat, že to neměli pečlivě konzultované a domluvené se svým vedením strany. Takže buď měli a pak lže pan premiér Sobotka, když říká, že mi kvóty nepodpoříme, nebo neměli a pak se ptám, kde je nějaká minimálně stranická výtka za hlasování v rozporu s názorem strany? Kde nic, tu nic. Takže zase nám lžou a jen mlží. Ve výsledku nic neudělají a prostě dopustí, aby se sem ty tisíce migrantů přiřítily.

Proto jsem připojila svůj podpis pod petici IVČRN proti kvótám. Je to jediná demokratická forma jak říci jasně své ne a vyžadovat pak na svých volených zástupcích, aby konali podle skutečné vůle lidu. Je určitě těžší vysvětlovat zástupcům petentů petice o desítkách tisíc podpisů, proč hlasuji jinak, než chtějí lidé, než mlžit v mediích a tiše si pak dělat co chci.

A jen tak na okraj, ta petice byla vyhlášena první a možná ti další co se teď honem vydávají honit budoucí politické body kradením nápadu, by si měli uvědomit, že nejde o jejich politickou karieru, ale o bytí či nebytí téhle země a připojit se k IVČRN ne si hrát na vlastním písečku. Já i Suverenita jsme to udělaly. Naše podpisy už pod peticí jsou. A co Vy?

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…