Volfová (Česká Suverenita): Deštník pro Zaorálka

04.02.2015 18:21

Ve čtvrtek 5. února ve 14:00 předá předsedkyně České Suverenity Mgr. Jana Volfová a další představitelé iniciativy Islám v České republice nechceme symbolický deštník ministru Zaorálkovi.

Volfová (Česká Suverenita): Deštník pro Zaorálka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Volfová

„Zlu není možno ustupovat, za svobodu je nutné bojovat. Ministr Zaorálek se svým zbabělým postojem k požadavku prezidenta republiky na razantní postup proti tzv. Islámskému státu zachoval stejně jako neslavná figura Neville Chamberlain, který se svým typickým deštníkem tak dlouho ustupoval Hitlerovi, aby prý zachránil mír, až přivedl Evropu na pokraj zničení,“ uvedla Volfová.

Diskutovat je možno s každým, ale s fanatickými džihádisty nemáme o čem hovořit, s těmi je nutno bojovat. Česká Suverenita je přesvědčena o tom, že není větší hrozby v současném světě, než je nástup militantního islamismu, který vraždí brutálním způsobem každého, kdo se odmítá podrobit jejich zvrácené ideologii násilného šíření Islámu.

Zítřejší předání deštníků proběhne v budově Ministerstva zahraničních věcí na Loretánském náměstí v Praze na Hradčanech.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu