Volfová (Česká Suverenita): Řekněme konečně pravdu!

08.01.2015 10:07

Česká Suverenita mnoho let upozorňuje na obrovské nebezpečí islamizace Evropy. Již ve volbách do Evropského parlamentu upozorňovala předsedkyně strany Jana Volfová na nebezpečí radikalizujících se vyznavačů islámu

Volfová (Česká Suverenita): Řekněme konečně pravdu!
Foto: red
Popisek: Mgr. Jana Volfová, Česká suverenita

Středeční události v Paříži nám dali jasně za pravdu.  Evropští politici a jim nakloněná média však stále hovoří jen o teroristickém útoku.

Česká Suverenita žádá všechny, mluvte už konečně pravdu. Přestaňte již opakovat stále stejné věty o terorismu a umírněném islámu a podívejte se pravdě do očí!!  Kolik tzv. umírněných islamistů odešlo z Evropy bojovat za Islámský stát, který jen naplňuje slova Koránu a šíření islámu mečem. Kolik svědectví exmuslimů o nenávisti šířené z mešit ještě budete potřebovat k tomu, abyste konečně přiznali, že nejde o terorismus, ale o násilnou islamizaci Evropy.

Jak dlouho ještě budeme sledovat informace o zvěrstvech páchaných především na ženách a dětech a popravy humanitárních pracovníků v přímém přenosu, než se začneme bránit? Paříž nám dnes dala odpověď. Pokud nezačneme okamžitě bránit naši Evropskou anticko-křesťanskou civilizaci, dočkáme se takových útoků v blízké budoucnosti i v České republice.

Česká Suverenita vyzývá vládu. Přestaňte mluvit o terorismu, začněte se konečně bránit islamizaci Evropy!

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice