Vostrá (KSČM): Člověk a strach

24.10.2018 14:25

Každý z nás se někdy bojí. Přirozený jev, který zažíváme všichni. Strachujeme se o život dětí, vnoučat, rodiny a přátel.

Vostrá (KSČM): Člověk a strach
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Nikdo z nás si nedovede představit hrůzu, kterou prožívají ti, jejichž blízcí jsou účastníky vojenských misí. Všem, kteří přišli takto o život, věnujme tichou vzpomínku a jejich rodinám vyslovme upřímnou soustrast. KSČM dlouhodobě usiluje o zastavení účasti na těchto misích. Ti, kteří s nimi souhlasili, mění názor. Jsem ráda, že příkladem změny názoru je poslanec Zaorálek z ČSSD, který pro misi v Afghánistánu zvedal ruku. Dnes mnozí z nás prožívají obavu z útoku teroristů v naší zemi. Věřme, že tato hrůza nás nepostihne. Nechceme prožívat strach o život svých drahých. Návrh KSČM, aby byli staženi vojáci z této dnes tolik diskutované mise, má své opodstatnění. Doufám, že se naši zákonodárci zamyslí a zváží všechny okolnosti a podpoří jej. Každý další zraněný či mrtvý voják tuto děsivou bilanci jen zhoršuje, a to zajisté nikdo nechce, nebo snad ano? KSČM i nadále bude prosazovat neúčast České republiky na válečných misích včetně mise v Afghánistánu. Doufám, že zvítězí zdravý rozum a úcta k lidskému životu.??

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…