Vostrá (KSČM): Hra s občany

28.04.2014 8:30

Čekám, jaký další taneček připraví ČSSD na téma církevních restitucí. Jestli ještě přeci jen zkusí zakládat další neúspěšné komise či přemlouvat nepřemluvitelné lidovce.

Vostrá (KSČM): Hra s občany
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Je zjevné, že se Bohuslav Sobotka bojí voličům přiznat, že slibovanou úpravu či revizi církevních restitucí není schopen v koalici s pravicovými stranami prosadit.

Návrh KSČM na referendum v rámci církevních restitucí také nepodpořil. Nejenom levicový volič hrubě nesouhlasil s církevními restitucemi, které Nečasova vláda na sílu prosazovala, a tak po volbách bylo oprávněné očekávání, jak s nimi bude naloženo, když Bohuslav Sobotka sestavuje vládu a otázka restitucí byl jeden z hlavních bodů jeho programu. Nyní týden po týdnu začíná být zjevná snaha ČSSD hledat způsob vyvolání dojmu alespoň částečného plnění svého slibu.

Bohuslav Sobotka by měl všem nalít čistého vína a přiznat, že stejně jako mnoho dalších předvolebních slibů, nemá sílu splnit ani tento.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice