Vostrá (KSČM): Marek Benda vs. děti z dětských domovů

02.08.2014 11:01

Známý sněmovní matador Marek Benda tu a tam pronese nějakou nehoráznost. Nyní se mu podařilo si vzít za terč děti z dětských domovů, které jsou podle něj nepoužitelné a mnohdy prý až nemocné a tak.

Vostrá (KSČM): Marek Benda vs. děti z dětských domovů
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Když ohlédnu od toho, jakým sprostě urážlivým způsobem se vyjadřuje o celé skupině dětí, tak byl se svou ODS za poslední léta tolikrát u vlády, že se mohl soustředit na zlepšení podmínek a modernizaci v dětských domovech či zjednodušení adopcí. Nehledě na to, že rodiny se dostávají do těžkých situací i díky likvidaci sociální politiky, které jsme byli poslední roky svědky. Poté, co si Marek Benda uvědomil, že jeho uvažování asi nevyznělo dvakrát nejlépe, tak začal částečně měnit interpretaci svých výroků. Zdůrazňuje hlavně, že vidí jako alternativu komerční pěstounství, kdy jsou děti co rok přehazovány z rodiny do rodiny a nevzniká žádné citové pouto, nebo vzniká, ale je zpřetrháno. Tento státem placený byznys já tedy rozhodně za vhodnou cestu pro děti nepovažuji. Marku Bendovi bych obecně doporučila, aby se vyjadřoval k věcem, kterým aspoň trochu rozumí jako sněmovní procedury a podobně.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…