Vostrá (KSČM): Škola končí a děti čekají dva měsíce volna

27.06.2014 8:37

Čeká nás vysvědčení našich ratolestí, někde bude pochvala a někde prostě přežijeme výkony dětí ve zdraví. Čeká nás však velká starost.

Vostrá (KSČM): Škola končí a děti čekají dva měsíce volna
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Co bude s dětmi o prázdninách. Někteří již mají strategický plán jak děti zabavit, někde vypomůže babička, když rodiče nemají dovolenou, jinde zase kamarádi či dětské tábory. Rozhodně však statistiky jasně dokazují, že úrazy dětí se o prázdninách zvyšují. Dochází i k nárůstu nehod automobilů. A právě proto bychom se měli všichni snažit nespěchat a starat se o to, abychom své děti nejen zabavili, ale ochránili i před zbytečnými úrazy. Využití volného času je mnohdy problém, a proto velmi vítám všechny dětské tábory, příměstské tábory, prostě činnost, která dětem pomůže naplnit volný čas, a nám rodičům zajistí klid. Ráda bych všem dětem popřála hezké prázdniny, spoustu nových zážitků a nám rodičům hezkou dovolenou, klid a pohodu s dětmi, které pro každého z nás znamenají všechno a do nichž vkládáme pokračování našeho života.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…