Vostrá (KSČM): Volby do Evropského parlamentu klepou na dveře

23.04.2014 4:31

Pomalu a jistě se blíží volby do Evropského parlamentu. Často slýchám, že jsou úplně zbytečné a nemá cenu k nim chodit. Takovýto názor je však velkým omylem.

Vostrá (KSČM): Volby do Evropského parlamentu klepou na dveře
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Evropská unie sama o sobě není náš nepřítel ani nepřítel České republiky. Záleží ale na tom, jaká sestava poslanců bude po květnových volbách v Evropském parlamentu zasedat. A právě oni mohou rozhodování, které na nás z Evropské unie dopadá, v mnohém ovlivnit. Důležitým momentem je však i to, jak k čerpání evropských dotací přistupují naše ministerstva a budeme-li schopni důrazně trvat na tom, aby nedocházelo k jejich zneužívání. Je mnoho oblastí, kde Evropská unie může pomoci, ať už je to školství či životní prostředí, které tuto pomoc potřebují velmi výrazně. Věřím, že se podaří přehodnotit vztah k Evropské unii a přes všechny výhrady, které k ní máme, hledat v ní to dobré, co může poskytnout. Kandidátka KSČM je velmi kvalitní a nabízí program, jenž garantuje kroky, které mohou pomoci jak České republice, tak každému z nás. Ráda bych Vás požádala, abyste dali našim kandidátům svoji podporu a ve dnech 23. – 24. května 2014 přišli k volbám do Evropského parlamentu. Je to jediná možnost, jak vyjádřit svůj názor a pomoci řešit současnou situaci.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce