Vostrá (KSČM): Vystrčilův projev vyzníval celkově značně pesimisticky, chyběla v něm naděje

01.01.2021 16:09

Komentář na facebookovém profilu k novoročním projevům předsedy Senátu Miloše Vystrčila a předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka

Vostrá (KSČM): Vystrčilův projev vyzníval celkově značně pesimisticky, chyběla v něm naděje
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Dnešní novoroční projev předsedy Senátu Parlamentu ČR ve svém obsahu zmiňuje pandemii covidu a jak jsme u něj již zvyklí, kritizuje vládu, kterou prakticky viní z neúspěšného boje proti pandemii. Poděkoval všem, kteří pomáhají s tímto virem. Věnoval se i ekonomice, podnikání a školství. Jeho projev vyzníval celkově značně pesimisticky, chyběla v něm naděje pro další dny i vize dalšího vývoje. Jako bychom měli věci dosud prožité složené většinově z omylů a přešlapů. Projev s příchodem roku 2021 k občanům republiky pronesl i předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. V jeho projevu opět dominoval stav pandemie koronaviru. Zaznělo doporučení k vakcinaci i varování před štěpením společnosti. Odsoudil vzájemné ataky a mnohdy agresivní chování. Jeho prosbu o soudržnost i poděkování za práci lidem lze bezesporu podpořit. Není třeba mít souhlasné mínění, ale je nutné spolu mluvit, nabádal k sounáležitosti a vzájemné toleranci i pomoci. V jeho projevu lze vidět snahu o pozitivní pohled do roku 2021.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…