Votava (ČSSD): Výpady na koaliční partnery nám výběr daní nezajistí

03.03.2015 8:56

Chci věřit tomu, že hnutí ANO po svém sněmu nakročí k tomu, aby se stalo normální politickou silou, působící v rámci demokratické soutěže. Stejně tak doufám, že nyní tím končí i doba siláckých vyjádření vůči ostatním koaličním partnerům.

Votava (ČSSD): Výpady na koaliční partnery nám výběr daní nezajistí
Foto: Václav Votava
Popisek: Poslanec za ČSSD Václav Votava

Jako předseda rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny si přeji spolupracujícího ministra financí, s nímž budu moci realizovat legislativní priority koaliční vlády v ekonomické oblasti, stvrzené v koaliční smlouvě a v programovém prohlášení vlády.   Myslím tím zejména lepší výběr daní, a tedy opatření v boji proti šedé ekonomice a daňovým únikům, novelu loterijního zákona, nastavení stabilního prostředí pro podnikatele a další.

Sociální demokracie, nejstarší politická strana v zemi, pronásledovaná v minulosti komunisty i nacisty, přinášející oběti řady svých členů za náš svobodný život, může být hrdá na svoji historii. Osočování a výpady Andreje Babiše na koaliční partnery nám výkonnost ekonomiky ba ani lepší výběr daní nezajistí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Votava - profil

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…