Votava (LEV21): Američané zvolili změnu. Američané odmítli konfrontaci

09.11.2016 18:22

Dnes jsme se probudili do zcela jiné Ameriky. Amerika se na volební mapě barvila každou hodinou více do červena. Donald Trump kráčel od jednoho státu k druhému a sbíral hlasy příznivců i těch, s politikou nespokojených Američanů.

Votava (LEV21): Američané zvolili změnu. Američané odmítli konfrontaci
Foto: archiv
Popisek: Přemysl Votava, Národní socialisté

Vítězně kráčel na své cestě do Bílého domu. V 9hodin našeho času bylo už zcela jasno, ten podceňovaný, médii zatracovaný a předem odepisovaný Donald Trump se stal 45. prezidentem USA.  Američtí voliči dnes slaví…..Slaví nejen oni !! í

Amerika zvolila zásadní změnu. Stalo se tak navzdory falešným volebním průzkumům, navzdory nepřejícím médiím. Občané USA svými hlasy odmítli konfrontační politiku prezidenta Obamy, Clintonové, ale i předchozích prezidentů USA. Odmítli válečná dobrodružství, odmítli program nenávisti, politiku sankcí, odmítli roli amerického světového „četníka“ ve světě.

S Donaldem Trampem přichází tolik očekávaná změna politiky USA a to je dobře, jak pro svět, tak i pro Evropu a tedy i pro naše Česko. Dostali jsme novou naději. Místo válečných dobrodružství, či strašení válkou, zavádění sankcí, přichází naděje na dialog mocností. Místo bourání mostů je budeme stavět. Proto i jedním z prvních gratulantů byl prezident RF Vladimír Putin.

A co ti naši domácí moudří rádcové ? Opět se přepočítali. Po naší prezidentské volbě jim nevyšla ani ta americká volba. Jejich toužebné přání zůstalo nevyslyšeno, američtí občané je neposlechli, volili jinak. Jejich favoritka Hillary Clintonová zcela propadla. Proto to  jejich zklamání je tak neskrývané, hledají slova výmluvy, budou malovat zase čerta na zeď. Budou opět  strašit, budou útočit.  Vidíme stále stejné nenávistné tváře.

Svět však kráčí dál….

Přemysl Votava
Národní socialisté-LEV21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…