Votava (LEV21): Noční vlci, vystrašená babička a hrdinná kavárna

02.05.2015 7:32

Zpráva o krvelačné smečce Nočních vlků se rozšířila rychlostí blesku i do těch nejzapadlejších koutů našich vesniček. I má stařičká sousedka na chalupě po těchto zprávách s hrůzou v očích utíkala pustit psa, zamknout dveře od baráku i vrátka od kurníku. Vzpomněla si zcela jistě na tu pohádku o zlém vlkovi a nebohé Karkulce.

Votava (LEV21): Noční vlci, vystrašená babička a hrdinná kavárna
Foto: NS - LEV21
Popisek: NS - LEV21, logo.

Místo radosti a vděku, výročí osvobození od nacismu, vidíme na televizních obrazovkách i z prvních stránek novin ustarané tváře českých politiků. Dle jejich slov a nářku motorkáři zvaní „Noční vlci“ ohrožují naši vlast. Proto jsme připraveni čelit této hrozbě z východu, zákazem vstupu.

Také naše kavárenská elita, tak jako v minulosti, už něco s pocitem hrdinství podepisuje… V kavárnách na stole je petice proti této „vlčí hrozbě“. Varování jistě půjde i do škol i do Domovů seniorů. Případné shromažďování u motorek, či dokonce fotografování s Nočními vlky, bude nežádoucí. Mávání ruskou vlajkou se rovná provokaci. Účast na jejich akcích je pak velezradou. Někde již preventivně odstraňují památníky „východních“ osvoboditelů. Vystrašená „kavárna“ volá po zákazu průjezdu. A naši ustaraní politici podlehnou tomuto volání. To aby nás ten vlk nesežral. Jako v té známé pohádce.

Dle posledních zpráv se někteří motorkáři přesto vydali na cestu. Jejich dědové před 70 lety vyháněli nacisty z Evropy. Jen v Československu našlo svou smrt 140 tisíc sovětských vojáků. Další miliony hrobů jsou roztroušeny na jejich bojové cestě od Moskvy, Stalingradu, až do Německa. Byli to oni, co hnali nacisty a jejich přisluhovače ze své vlasti, ale i z dalších zemí Evropy. Rudá armáda donesla vítězný prapor až do Berlína, na budovu Říšského kancléřství.

Jejich vnukové, synové vyjeli na motorkách z Moskvy, aby navštívili hroby svých hrdinných předků. Hrdinská polská Hraniční stráž s deseti svedla „vítěznou“ bitvu na hraničním přechodu v Terespolu a dál je nepustila. Přitom v roce 1945 došli Poláci po boku Rudé armády do Berlína. Trochu tak Varšava smazala pachuť z obsazování Těšínska po boku Hitlera. Od té doby akorát v roce 1968 armáda severních sousedů spoluobsazovala Československo, čehož byl tehdy Gomulka horlivějším stoupencem než samotný Brežněv.

V České republice měli „vlci“ položit květiny válečným hrdinům na Olšanech, tedy pokud naše vrchnost dovolí alespoň těm jedincům, kteří se do Evropské unie, druhdy vzniklé jako odezva na hrůzy války, vůbec dostanou. Protože doba se mění a mlvit o porážce nacismu zřejmě není politicky korektní.

Evropští politici ale budou mít neklidné spaní. Ti chytřejší už totiž seznali, že to s těmi motorkáři projeli. Nejen se zesměšnili, když přiznali slabost před pár desítkami motorek. Někteří i až příliš otevřeně ukázali, oč jim vlastně jde. Diskreditace dokonalá.

Věřím, že Noční volci položí květiny u hrobů svých dědů i na pražských Olšanech a nakonec někteří svedou i vítěznou bitvu o Berlín.

Tak to jsou babičko oni Noční vlci…

Publikováno se souhlasem vydavatele 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce