Výroční finanční zpráva ČSSD za rok 2015

30.03.2016 18:32

ČSSD dnes zveřejnila Výroční finanční zprávu o hospodaření za rok 2015. Výnosy činily 174,5 milionu korun, náklady 147,5 milionu korun a přebytek hospodaření pak téměř 27 milionů korun. „ČSSD financovala své aktivity v roce 2015 bezproblémově na všech úrovních, výrok auditora je bez výhrad,“ uvedl místopředseda strany pro hospodaření Martin Starec.

Výroční finanční zpráva ČSSD za rok 2015
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Sociální demokracie dlouhodobě klade důraz na transparentní hospodaření, usiluje o snižování dlouhodobých závazků a průběžné naplňování volebních fondů s cílem zajistit činnost strany a její aktivní působení na veřejnosti.

ČSSD v roce 2015 měla příjmy ze státního rozpočtu 133,3 milionu korun, z členských příspěvků 18,4 milionu korun, ze sponzorských darů 1,8 milionu korun a z nájmů, služeb a ostatních činností 21 milionů korun.

Výdaje na provoz a činnost ČSSD činily 81,1 milionu korun, na mzdy dosáhly 65,7 milionu korun, na daně a poplatky 0,4 milionu korun a na volby necelých 0,3 milionu korun.

Přebytek hospodaření vykázala i hospodářská činnost ČSSD a to 0,6 milionu korun. V roce 2015 snížila sociální demokracie své dlouhodobé závazky o 30 milionů korun.

Výroční finanční zpráva je umístěna na webových stránkách ČSSD ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…