Vystrčil (ODS): Na zámku v Telči zazní tóny pro Barču a Davídka

05.12.2014 7:25

Barča a Davídek jsou sourozenci z Telče, kteří trpí takzvanou cystickou fibrózou. Tedy vážnou nemocí postihující především plíce a trávicí soustavu. Její léčba je velmi náročná a nákladná.

Vystrčil (ODS): Na zámku v Telči zazní tóny pro Barču a Davídka
Foto: ods.cz
Popisek: Senátor Miloš Vystrčil

Oběma dětem už v sobotu 6. prosince 2014 od 18:00 hodin pomůže charitativní koncert, který se koná v Konírně Státního zámku v Telči. Výtěžek z dobrovolného vstupného a darů poputuje na nákup nezbytně potřebných speciálních zdravotnických pomůcek.

„Když mi paní učitelka Eva Pavlíková nabídla převzetí záštity nad koncertem, neváhal jsem ani chvíli. Všem organizátorům, účinkujícím a vlastně i budoucím návštěvníkům patří velké poděkování. Dobré srdce a pomoc k adventní době patří,“ řekl ke konání charitativního koncertu senátor Miloš Vystrčil.

Večerem budou provázet Veronika Tomková a František Holub. Na koncertě se představí žesťový soubor Brass Q, Petr Vohoska (trubka), Triodam Telč, Milena Svobodová (klarinet), Eva Pavlíková (soprán), Jitka Jacobsová (mezzosoprán), Lenka Brázdová a Jitka Svobodová (akordeon), Martin Vašata (housle), Ivana Moravcová (zpěv), Veronika Landecki (klavír), Martina Tesařová, Jolana Novotná (kytara), Lubomír Zadina (dechový ovladač), Jitka Koudelková (lesní roh), MUDr. Tomáš Snížek (klavír), žáci ze tříd Evy Pavlíkové a Mileny Svobodové.

Koncert pořádá ve spolupráci Základní umělecká škola v Telči, Klub nemocných cystickou fibrózou a Státní zámek v Telči.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Vystrčil

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče