Wolf (KDU-ČSL) si zahrál Nostice

30.09.2014 20:35

Hrabě Nostic se osobně postaral o víkendu 27 a 28. září o svátku sv. Václava, aby tisícům návštěvníků ukázal svůj palác na Malé Straně.

Wolf (KDU-ČSL) si zahrál Nostice
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Jan Wolf se na dva dny proměnil v hraběte Nostice.

Stalo se tak po dlouhých sedmi letech, kdy měla veřejnost možnost vidět nádherné prostory raného baroka. Návštěvníci měli možnost zhlédnout reprezentační sály, sloužící v současnosti k přijímání návštěv, vedení porad a dalším oficiálním příležitostem, a pracovnu ministra kultury s neobvyklým umístěním a architektonickým řešením.

Jedním z největších lákadel byla vzácná barokní palácová knihovna s původními regály, utajenými vchody a s ozdobným zábradlím v patře. Obdivné komentáře sklidila i Nostická obrazárna se souborem obrazů připomínajícím původní podobu obrazárny.

Nejsledovanější osobou obou dnů však byla nepřehlédnutelná postava průvodce – hraběte Nostice, kterým nebyl nikdo jiný než dvojka kandidátky Trojkoalice Jan Wolf.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…