Zachariaš (KSČM): Babišově židli se pomalu ulamují nohy

02.11.2015 7:25

V poslední době je česká politika velmi nejistým subjektem. Vládní koalice prosazuje především vlastní stranické zájmy před zájmy České republiky a jejích občanů.

Zachariaš (KSČM): Babišově židli se pomalu ulamují nohy
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Z Babišova ministerstva financí odcházejí další lidé, v Praze řeší předseda ANO rozkolísanou pražskou koalici i problémy starostky Prahy 10 Radmily Kleslové. Okusil i porážku, šéf pražských zastupitelů ANO Michal Hašek přes jeho přání ve své funkci neskončil.

Problémy kolem pražské koalice, které řeší primátorka Krnáčová, rozhodně nekončí. Dojednat smír prostě neumí. A problémy se vrší i nadále. Ať už je to v Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Opavě a dalších městech České republiky. Jak je vidět, ruka byznysu politiku zas tak pevně uchopit neumí. Ani ta Babišova. Praha je zřejmě daleko a politici ANO v jednotlivých regionech začínají bojovat sami mezi sebou. A tak věřme, že vláda peněz miliardáře Babiše pomalu a jistě ustupuje a lidé v nadcházejících krajských volbách rozhodnou podle zdravého rozumu.

Filip Zachariaš, předseda OV KSČM Vyškov

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…