Zachariaš (KSČM): Pláč nad rozlitým mlékem

22.06.2015 11:05

Ať už se podíváme na klasické politické strany či jiná politická sdružení, všichni si stěžují, že mají nedostatek mladých lidí.

Zachariaš (KSČM): Pláč nad rozlitým mlékem
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Šéf ANO Babiš založil mladé ANO, které proběhlo při svém startu mediální publicitou. Posléze se po něm slehla zem. Zřejmě hezké Babišovy slečny příliš k politice netíhnou. On ten problém bude asi někde jinde. Vždy je nutné brát zřetel na to, co politická strana či její představitelé mladým nabízí. KSČM má dost mladých předsedů na okresech, kteří mají hodně možností jak zaujmout mladé lidi.

Koneckonců záleží vždy jen na těch, kteří stranu reprezentují, jak dovedou získat podporu mladých. A proto mi mnohdy stížnosti politických stran i jejich představitelů nad tím, co je třeba udělat, aby politika jako taková mladé zaujala, připadají jako vlastní alibismus či pláč nad rozlitým mlékem. Každý z nás mladých by si měl uvědomit, že pokud se sami polického dění aktivně nezúčastníme, nemůžeme si stěžovat, že se nám politická orientace České republiky či vlastní strany nelíbí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce