Zahradil: Europoslanci jako banda nacistů? Keller by měl zaměstnancům vysvětlit, jak se mají chovat

19.09.2014 11:31

Asistent europoslance Jana Kellera (ČSSD) Martin Hekrdla označil na webu Literárních novin Evropský parlament za “bandu nacistů”. Nesouhlasil totiž se schválením asociační dohody mezi EU a Ukrajinou. Podle prvního místopředsedy ODS Jana Zahradila by si měl Keller své zaměstnance umravnit.

Zahradil: Europoslanci jako banda nacistů? Keller by měl zaměstnancům vysvětlit, jak se mají chovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

“Dosud jsme podobně slabomyslné výlevy slýchali jen od zastánců předlistopadových pořádků okolo KSČM. Je s podivem, že nyní s něčím podobným přicházejí lidé z okruhu údajně proevropských sociálních demokratů,” řekl Jan Zahradil. “V demokratické společnosti má samozřejmě každý právo na svůj osobní názor, byť sebehloupější. Pokud ale o ‚bandě nacistů ve Štrasburku‘ píše akreditovaný asistent europoslance vládní strany, je to na pováženou. Pan Keller bude muset svým zaměstnancům vysvětlit, jak se mají chovat.”  
 
Podle Jana Zahradila by si také sociální demokraté měli konečně ujasnit, na jaké straně stojí. "Nejenom lavírování premiéra Sobotky a jeho neochota podpořit spojence v NATO, ale i postoje pana Kellera, který společně s komunisty odmítl asociační dohodu, jen posilují dojem bezradnosti a zmatenosti, kterým nejsilnější vládní strana působí na mezinárodní scéně," dodal Jan Zahradil.

Jan Zahradil
1. místopředseda ODS

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: ODS

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce