Zahradníček (TOP 09): Nedělá si kraj ze seniorů srandu?

20.09.2017 7:32

Myšlenka Senior Pasů, které mají občanům nad 55 let přinést řadu slev a výhod v Karlovarském kraji je jistě chvályhodná, bohužel realita je úplně jiná.

Zahradníček (TOP 09): Nedělá si kraj ze seniorů srandu?
Foto: TOP 09
Popisek: P ředseda KO TOP 09 KV kraje Petr Zahradníček

Když nám mailem přišla z kraje nabídka informovat naše seniory v Lokti i se všemi odkazy a možnost uspořádání osvětového semináře přímo u nás, vypadalo to slibně. Do té doby, než jsem si rozkliknul tu nabídku Slevy v kraji – zobrazit slevy.

Je jich tam zatím 22 a jedná se vesměs o slevy pohybující se v rozmezí 5%, 10 nebo 20%, především na nákupy v optice, knihkupectví, masáže, prodejny sýrů nebo kurzy. Tedy normální slevový kupón, jaký běžně dostáváme např. při vyúčtování plateb za telefon. Poněkud mi zarazila 15% sleva na lyžařskou nebo snowboardovou výuku, ale dobře, proč bych na stará kolena nezačal se snowboardem? Za vrchol však považuji poslední dvě „skvělé“ nabídky slev 0% ve Skiareálu Neklid na Božím Daru a v Bergzetru PAM v Jáchymově. To se moc nepovedlo a nevím, proč to v tom výčtu vůbec je, když tu žádná sleva není!

Spíše to působí, jako že si kraj dělá ze seniorů srandu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.