Žalkovský (STAN): Rozvoj venkova???

31.01.2015 16:43

Přemýšlím, jestli si z nás někdo dělá legraci. Myslím tím z nás na obcích a městech, kteří se snažíme o jejich rozvoj. Hrne se to na nás ze všech stran.

Žalkovský (STAN): Rozvoj venkova???
Foto: STAN
Popisek: Jaroslav Žalkovský

Řekl bych, že se dá mluvit o neschopnosti lidí, a teď ať si každý dosadí za slovo lidi, koho chce, třeba zákonodárce, jejich poradce, lobisty atd., pochopit, že ekonomickou situaci o mnoho nezlepšíme, když budeme odírat občany a stavební firmy.

V článku, odkaz níže, se můžeme dočíst, jak se prodraží stavební parcely. Tak ono nestačí, že se bude platit za vynětí z půdního fondu mnohokrát víc, ještě se stát zhojí na těch, kteří si chtějí sami zabezpečit bydlení.

Nedokážu posoudit, jak moc to našemu státu pomůže. Dokážu si představit, jak to omezí výstavbu v obcích a městech. Nebo se začne víc podvádět a platit bokem? Je nějaká naděje, že už začnou zákonodárci fungovat normálně?

http://www.seznam.cz/refererfix?redir=http%3A%2F%2Fwww.novinky.cz%2Fekonomika%2F359827-stavebni-parcely-kvuli-ministerske-uprave-zdrazi-az-o-petinu.html

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu