Zálom (Svobodní): Vláda se bojí, že ji lidé přestanou poslouchat.

06.04.2021 8:39

“Když se lidi utrhnou ze řetězu, máme velký průser,” říká ministr Blatný. Ano. Máte velký průser, který ještě nejste schopni zcela obsáhnout. Lidé vás už odmítají poslouchat. A je to tak dobře a věřím, že je to jen první fáze.

Zálom (Svobodní): Vláda se bojí, že ji lidé přestanou poslouchat.
Foto: Archiv LZ
Popisek: Luboš Zálom, lídr koalice Svobodných a Soukromníků, Středočeský kraj

Lidé popíjející pivo na pražské náplavce, lidé užívající si sluníčko bez roušky, lidé cestující z okresu na svou chatu – to jsou takové malé, každodenní projevy samostatného myšlení.

Anketa

Jste pro okamžité otevření restaurací?

43%
57%
hlasovalo: 17073 lidí

A jak často opakuji, POSLEDNÍM ARBITREM KAŽDÉHO NAŘÍZENÍ JE SVOBODNÝ, RACIONÁLNĚ A SAMOSTATNĚ MYSLÍCÍ JEDNOTLIVEC. A neumím si představit, že by racionální úvahou člověk nedošel k závěru, že zakázat pivo, zakázat vycestování na chatu, a nutit lidi k nošení roušky kdekoliv, je absurdní.

Racionální úvaha by měla správně jít ještě dál: vládne nám banda mocichtivých, násilnických gangsterů. Nemusíme – ne, nesmíme je poslouchat, máme-li si zachovat důstojnost, sebeúctu a zejména svobodu.

A je krásně vidět, že tito mocichtiví, destruktivní gangsteři se bojí jediného: PŘEDSTAVY, ŽE LIDÉ JE UŽ NEBUDOU POSLOUCHAT! Obavy ze zhoršení epidemické situace kvůli tomu, že si lidé na pražské náplavce dají pivo, jsou totiž naprosto absurdní, vzhledem k tomu, že neexistuje jediný objektivní důkaz, že dosavadní plošné restrikce jakkoliv pomohly řešení epidemické situace – není tedy ani důkaz, že jejich porušení povede k jejímu zhoršení.

Obávám se však, že tyto destruktivní gangsterské kreatury ještě nepředvedly vše ze svého bohatého portfolia zla. Ještě toho mají v šuplíku hodně. Ale stejně tak jsem přesvědčen, že SPOLEČNĚ JE ZVLÁDNEME.

Mimochodem, všechny tyto typy destruktivních, brutálních násilníků, kteří používají politiku jako nástroj násilí vůči nevinným lidem, popsala Ayn Randová v románu Atlasova vzpoura. Čtěte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…