Zambalová (ANO): Psi a pejskaři

05.10.2014 22:38

Kandidátkou za Hnutí ANO jsem se stala teprve nedávno. Pamatuji si, když jsem šla na svou první schůzi s hlavou plnou myšlenek typu: ,,Probůh, do čeho jsem se to zas pustila". Ale hned po pár minutách jsem věděla, že jsem udělala dobře.

Zambalová (ANO): Psi a pejskaři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Chlapec se psem, ilustrační foto

Tým lidí různého věku a zaměstnání se schází ve svém volném čase s elánem a chutí udělat naše město lepším místem pro život.

Ten den se projednával program ke komunálním volbám. Když už byl skoro konec, zaznělo téma, které mě osobně zahřálo u srdce, a to téma PSI. Ve Zlíně je více než 6 000 psů, kteří jsou v evidenci plus stovky dalších, kteří v evidenci nejsou. Dovolím si mluvit jménem pejskařů, sama mezi ně totiž patřím. Většina z nás by konečně ocenila ohraničené prostory, kde bychom našim psům mohli umožnit volný pohyb, vyžití v podobě psích průlezek či hry s jinými návštěvníky parku. A v neposlední řadě nainstalování košů na psí exkrementy ve všech částech města nám ušetří neustálé pochodování se sáčkem v ruce a hledání ve stylu „kam s tím“. Ani na tohle všechno zlínské Hnutí ANO ve svém programu nezapomnělo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce