Zapletal (ANO): Profesionální politik Antonín Seďa maká … a výsledek je stále stejný

10.04.2015 12:15

Profesionální politik a dlouholetý poslanec ČSSD Antonín Seďa maká. Není to vtip. On se opravdu už 12. rokem v parlamentu snaží.

Zapletal (ANO):  Profesionální politik Antonín Seďa maká … a výsledek je stále stejný
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jan Zapletal, zastupitel za hnutí ANO v Uherském Hradišti

Třeba ve věci uherskohradišťské věznice se „na rozdíl od pana zastupitele za ANO 2011 o stav budovy zajímá od roku 1994, kdy ji tehdejší vedení město prodalo a také v dané záležitosti mnoho podnikl.“ Zastupitel za ANO se těžko mohl od roku 1994 zajímat a k tomu něco podnikat ve věci věznice, jelikož mu v té době bylo 13 let. Stejně mu to vyčtěte, pane poslanče!

V Uherském Hradišti jste všeobecně znám tím, že „prostě makáte na rozdíl od těch, kteří pouze kritizují.“ Stačí se jen zeptat zastupitelů současné radniční koalice.

Pouhý konfabulační konstrukt ve vaší hlavě

V tom neustálém makání by bylo, pane poslanče, také dobré se někdy zastavit, dobře si přečíst a hlavně pochopit předmětný text zastupitele za ANO. Když to zvládnete, tak už příště nenapíšete, že zastupitel za ANO chce areál věznice sanovat pouze z rozpočtu města a už vůbec příště nenapíšete, „že se zastupitel za ANO mylně domnívá, že by z bývalé věznice mohl být pouze památník totality,“ jelikož, a je mi to trapné neustále zdůrazňovat, to zastupitel za ANO nenapsal. To je pouhý konfabulační konstrukt ve vaší hlavě.

Závěrem je nutné říci, že ministr financí Babiš je v úřadě pouhý rok. A pokud budete, pane poslanče, danou věc ještě mnohem intenzívněji (než doposud) řešit na celostátní (i mediální) úrovni, jistě se už konečně dobereme žádoucího výsledku. Výsledku, s kterým budeme my všichni spokojeni. Aplaudovat vám budou jistě i ti, co ve vašich kritických očích nemakají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.