Zaremba (DSSS): Olympiáda skončila. Já nastupuji do senátního boje!

27.08.2016 12:30

Minulý týden skončila olympiáda, festival výher, proher a velkých výkonů. Celý svět sledoval výkony sportovců a poznával, že k úspěchu vede jen stoprocentní nasazení, tvrdá příprava a také kousek nezbytného štěstí. Sportoviště osiřela, ale sportovci se začínají připravovat na olympiádu další, aby tam odčinili neúspěch anebo potvrdili svoje medailové umístění. I já sledoval olympiádu a držel palce „těm svým“. A vím, že teď, když olympiáda skončila, tak i já se musím připravovat na svojí olympiádu, tu senátní.

Zaremba (DSSS): Olympiáda skončila. Já nastupuji do senátního boje!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ota Zaremba, olympijský vítěz a člen DSSS

Kandiduji na Mostecku za naší Dělnickou stranu sociální spravedlnosti (DSSS), za oblast, která je postižena nezaměstnaností, kriminalitou, problémy s těžbou uhlí, životním prostředím a také s nepřizpůsobivými, kteří nedodržují zákony a terorizují většinovou společnost, nemající u úřadů zastání.

Dost často jsem čelil dotazům, proč kandiduji v místě, odkud nepocházím, a proto prý nemohu znát problémy v této části republiky. Ale já znám problémy tohoto kraje, a to proto, že pocházím z kraje Moravskoslezského, jehož problémy jsou totožné s mosteckou oblastí. A proč tedy nekandiduji za svůj rodný kraj? Předně, na toto místo v republice jsem nezanevřel, protože kandiduji na druhém místě krajské kandidátky. I tam pomáhám straně v kampani, která představuje DSSS jako stranu, která má co nabídnout občanům, protože přesně zná, co občany trápí a ukazuje jim řešení jejich problémů.

Takže jsem si vzal dvě disciplíny – kraj a Senát. A nelituji toho. Nikdy jsem nežil ve vyšších sférách, vždy jsem se pohyboval mezi lidmi této země, poctivými pracanty, ať už horníky či hutníky, zkrátka mezi lidmi, co žijí běžný život naplněný prací a péči o své rodiny. Přesně mezi takovými lidmi, na které dnešní vláda (ale i ty předešlé) zapomíná a prostředky, které mají být určené pro české rodiny, dává na zahraniční okupační mise či nesmyslnou pomoc nelegálním migrantům. Vědomí, že se snažím pomáhat této zemi a oblastem, které mají spoustu neřešených problémů, mě naplňuje energií a nasazením.

Svojí senátní kandidaturou za Mostecko také pomáhám DSSS tím, že nejenom kandiduji za kraj, kde je co napravovat, ale také, že v tomto kraji kandiduje v sousedním ústeckém obvodu předseda strany Tomáš Vandas. To znamená, že mu mohu pomoci tím, že svojí kandidaturou podpořím jeho kampaň, protože témata v těchto senátních obvodech jsou stejná. A dvojitá senátní kampaň je účinnější, údernější a voliči v Ústeckém kraji budou moci volit ve dvou obvodech kandidáty vlastenecké strany. Senátní kandidatura nás dvou také podpoří a vyztuží krajskou kampaň, kde má  DSSS velkou naději, že vstoupí do krajského zastupitelstva.

Jsem hrdý na to, že mohu do Senátu kandidovat vedle svého přítele Tomáše Vandase, který je zárukou, že národní politika má v jeho osobě poctivého politika, který přesně zná problémy občanů. Nejenom, že je v politice dlouho, ale také proto, že žije mezi občany, zná jejich problémy – zkrátka nežije odtržený od reality, jako většina parlamentních politiků.

Chci vás proto vyzvat k podpoře DSSS v krajských a senátních volbách!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích