Zdechovský (KDU-ČSL): Jaromír Tejc je politikem na svém místě

18.04.2015 18:54

Sociálnědemokratický poslanec Jeroným Tejc ukázal, že je politikem, kterému jde opravdu o blaho všech lidí v Česku.Nechal se slyšet, že má v úmyslu navrhnout změnu zákona o církevních restitucích...

Zdechovský (KDU-ČSL): Jaromír Tejc je politikem na svém místě
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Pan poslanec Tejc chce totiž zamezit případnému vyvedení navráceného majetku do ciziny prostřednictvím církví, jež údajně tvoří cizinci. Má totiž velké obavy z toho, že církve nebudou s majetkem od státu nakládat ve prospěch českých občanů.

Přiznám se, že jeho starost o český majetek mě jako europoslance dojala, až zahanbila. Nevím sice, jaké cizince má pan Tejc na mysli, ale to je jedno. Asi možná má lepší informace než kdokoli jiný a zjistil, že představitelé církve jsou ve skutečnosti součástí dosud utajeného celosvětového spiknutí.

Je zbytečné ptát se, zda viděl Jeroným Tejc majetek, které mají církve získat. Jedná se totiž nezřídka o ruiny a zříceniny, případně nějaké vytěžené lesy. Taktéž nevím, co by se z nich ještě dalo rozkrást, zpeněžit či dokonce propašovat a vyvézt za hranice.

Z vytěžených lesů se bude vyvážet dřevo těžko a vyvážet pozemky na území ČR lze za hranice nedokáže ani ten nejlepší kouzelník. Nic z toho ale vůbec nevadí. Nemám důvod nevěřit tomu, že pan poslanec vidí dál než my všichni ostatní a jeho víra v církevní majetek dokáže i hory přenášet.

Napadá mě k tomu jen jedna maličkost: Co kdyby také zavedly církve dohled nad Lidovým domem a nad celou ČSSD, zda ji náhodou neovládají cizinci a zda jeho partaj se svým majetkem nakládá ve prospěch všech občanů České republiky, potažmo všech obyčejných lidí?

Jsem dalek toho tvrdit, že by Jeroným Tejc někdy kázal vodu a pil víno. Věřím, že jeho úmysly jsou křišťálově čisté, a že sám se zřekne veškerého svého majetku ve prospěch občanů naší republiky.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Zdechovský - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…