Zeithaml (Republika): Bílá kniha aneb pravda o Ukrajině

23.12.2016 15:14

Kniha která vypráví o skutečnostech, které se dějí a výpovědi obyvatel Ukrajiny. Tyto fakta jsou přehlíženy a cenzurovány médii, aby se obyvatelé Evropy a ostatních zemí nedozvěděli fakta o genocidě a mnoho dalších zločinů a překvapení.

Zeithaml (Republika): Bílá kniha aneb pravda o Ukrajině
Foto: Hans Štembera
Popisek: Strana Republika

Po zveřejnění prvního vydání " Bílé knihy ", která byla sestavena na základě faktů o četném porušování lidských práv na Ukrajině od konce listopadu 2013 do konce března 2014, se geopolitická krize v zemi stupňuje!

Vládě Ukrajiny v Kyjevě de facto chybí snaha zahájit mírová jednání s lidmi, kteří tam žijí. Vláda postupuje neligitimně - z pozice síly Kyjevské armády, což vede k další exkalaci napětí a bojů.
Kniha upozorňuje na nedostatky v oblasti lidských práv " Postmajdanovské reality " na Ukrajině ( porušení práva na svobodu projevu, omezení svobody sdělovacích prostředků, extrémistické ultranacionalistické a neonacistické smyšlení, nárůst náboženské nesnášenlivosti a xenofobie. Zastrašování politických protivníků "úklid" a zatýkání represe a fyzické násilí) a další problémy - jako například porušení mezinárodního humanitárního práva Kyjevskou vládou.

Tento dokument již dva roky leží Strassburgu a čeká na vyšetřování těchto zločinů. To že se mi tato kniha dostala do ruky nebyla náhoda a jisté skupinky lidí mi vyhrožovaly. Přesto doporučuji každého koho toto zajímá , knihu přečíst. Možné napsat na mail a domluvit se na objednání knihy z limitované edice (ZDE - zbývá několik výtisků).

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.