Zeithaml (Republika): Miroslav Sládek a jeho byznys v republikánské straně je otřesný

11.11.2016 20:36

Nedodržovat pravidla se nemá. Jenže vše má své hranice a lidé co obětují straně čas i finance si tohle co se děje nazslouží. Zneužít nevědomost lidí, že neví osnovy politické strany či jiná pravidla to se nedělá.

Zeithaml (Republika): Miroslav Sládek a jeho byznys v republikánské straně je otřesný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Strana Republika

Dnes jsem měl čas se věnovat lidem kteří jsou v sprrsc. Měl jsem i zajímavou návštěvu. Dostal jsem několik zpráv, ohledně financí a také si pár lidí maličko postěžovalo, že si v předvolebním období platili reklamu a další výdaje že svého. Tak pro klid všech členů strany navrhuji provést inventuru ( na audit je ještě brzy). Tedy veškeré příjmy - výdaje do dnes. Samozřejmostí je sečíst registrační poplatky.

Sponzorské dary, sponzorské sms. Natáčení videí události s komentářem (15000 / díl, ale sehnal jsem nabídku za 5000 což je škoda pro příště). Billboardy u silnice o kterých byla řeč nějak nikdo neviděl, také by bylo dobré toto vše uvést. Dále několik lidí z vedení neví jestli byli zaregistrování a hlavně dosud asi není zaregistrována pokladní Laura Sládková ( která by se měla podle mnoha lidí více zapojit i novým představit), ale číslo na sekretariát zvedá, pozor je to stejné číslo jako na její soukromý eshop. Ale vše se dá napravit a všem se ukáže pro klid že se některé věci staly omylem. A finance se po řádné inventure dopocitaji. Jsme solidní strana a teď mluvím za celkem všechny, že pořádek musí být.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích