Zelení: Náměstkyní pražské primátorky se stala Petra Kolínská

30.04.2016 15:06

Náměstkyní pražské primátorky pro územní rozvoj byla ve čtvrtek zvolena bývalá místostarostka Prahy 6 Petra Kolínská (SZ).

Zelení: Náměstkyní pražské primátorky se stala Petra Kolínská
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Kolínská (SZ)

V rozhovoru pro Český rozhlas Plus mluví o svých prioritách, mezi které patří schválení strategického plánu či dokončení metropolitního územního plánu.

„Navážu na práci, kterou měl rozdělanou Matěj Stropnický. To znamená, že bychom rádi v tomto volebním období schválili strategický plán. V zásadě jde o vizi Prahy na dalších deset, dvacet let. Budeme dále také pracovat na metropolitním plánu, což je vlastně nejdůležitější dokument, který Praha potřebuje, aby věděla, jak se v kterém území bude rozvíjet. A potom jsou tu dílčí projekty, jako například kultivace reklamy na sloupech veřejného osvětlení, nebo větší zapojení veřejnosti do právě třeba probíhajících změn územního plánu,“ říká náměstkyně primátorky Petra Kolínská (SZ).

Poslechněte si celý rozhovor.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.