Zelení: Vláda chce v pondělí prolomit limity – přijeďte do Ústí

17.10.2015 16:30

Podle dostupných informací vláda již v pondělí hodlá na svém jednání v Ústí nad Labem prolomit územní limity těžby hnědého uhlí.

Zelení: Vláda chce v pondělí prolomit limity – přijeďte do Ústí
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Pořádáme proto přímo v Ústí nad Labem shromáždění, na kterém chceme dát vládě osobní přítomností najevo, že bourání 180 domovů v Horním Jiřetíně je pro nás nepřípustné. Na místo má přijet na 500 horníků, kteří ve své pracovní době budou demonstrovat za prolomení limitů. I když většina z nás nemá možnost jet do Ústí ve své pracovní době, je třeba vytvořit horníkům protiváhu, která jasně ukáže sílu stojící za obyvateli ústecka. Jedině tak můžeme vládu přesvědčit o nesmyslnosti prolomení limitů.

Přijeďte prosím proto v pondělí 19. října v 8.00 hod. ke krajskému úřadu v Ústí nad Labem (na roh Dlouhé a Haltonské, vedle Paláce Zdar) a řekněte s námi vládě, že limity prolomit nechceme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…