Zelení vzkazují Vládě ČR: Zachovejme limity a Horní Jiřetín!

27.07.2015 6:38

Zelený starosta, který dlouhé roky bojuje proti prolomení těžebních limitů na severu Čech, což by znamenalo srovnání části "jeho" vesnice se zemí. Svůj boj nevzdává, i když ví, že proti němu stojí silný soupeř. Těžařská lobby.

Zelení vzkazují Vládě ČR: Zachovejme limity a Horní Jiřetín!
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Silný snímek, který v sobě nese jasné poselství: Vladimír Buřt v tom není sám. 

Na jaře svítalo na lepší časy a vypadalo to, že se obyvatelé a obyvatelky Horního Jiřetína zase v klidu vyspí. Ministr životního prostředí Brabec, vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš, premiér Bohuslav Sobotka, vicepremiér Pavel Bělobrádek... ti všichni se do médií vyjádřili PRO zachování limitů. Už dnes se ukáže, nakolik si za svými slovy stojí i po několika měsících. V pondělí 27. července v 9 hodin ráno má tripartita jednat o prolomení limitů.

O co jde? Veškeré informace najdete na zde. Fakta o těžbě, o historii limitů, o lidských osudech a také můžete připojit svůj podpis k petici za zachování limitů.

Děkujeme všem, kteří podporujete Vladimíra Buřta a chcete společně s námi chránit lidské domovy a životní prostředí a krajinu na severu Čech před těžařskou lobby.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…