Zeman (TOP 09): Jsem rád, že lidé nejsou lhostejní

08.12.2018 20:46

V zaplněném sále Edison jihlavského kina Dukla proběhla v pondělí 12. listopadu veřejná prezentace variantního návrhu řešení územní studie Kosov. Cílem aktuálně zpracovávané studie je získat podklady pro rozhodování o případných změnách v území a následné změně územního plánu.

Zeman (TOP 09): Jsem rád, že lidé nejsou lhostejní
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Podněty a připomínky veřejnosti mohou ovlivnit konečnou podobu územně plánovacího podkladu.

Studii během bezmála hodinové prezentace podrobně představili její zpracovatelé, architekt Milan Grygar a projektant Lukáš Petr. Připraveni zodpovědět dotazy a zapojit se do následné veřejné diskuze byli i náměstci primátorky Vít Zeman a Petr Laštovička a zástupci městského Úřadu územního plánování.

„Dnešní jednání nevyplývá ze zákona, ale město Jihlava chce poskytnout svým občanům možnost vyjádřit jejich názory a připomínky a zohlednit je v rámci konceptu udržitelného rozvoje našeho města i jeho okolí. Jsem rád, že lidé nejsou lhostejní a že sem dorazili v tak hojném počtu,“ ocenil setkání náměstek primátorky Vít Zeman (TOP 09), pod kterého spadá úsek územního plánu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.