Změna pro Jablonec se podílí na výzvě určené vládnoucí koalici

26.09.2014 10:28

Změna pro Jablonec, hnutí ANO, Piráti, ČSSD, KDU-ČSL pro sport a zdraví, Nová budoucnost pro Jablonec, Strana práv občanů a Úsvit přímé demokracie, to jsou strany kandidující do zastupitelstva, které připravily společnou výzvu vládnoucí koalici, aby zastavila kroky vedoucí k zadlužování města a umožnila nezávislou analýzu projektu Revitalizace CZT před jeho případným pokračováním.

Změna pro Jablonec se podílí na výzvě určené vládnoucí koalici
Foto: Změna pro Jablonec
Popisek: Změna pro Jablonec

„Jsem rád, že Změna pro Jablonec není jediná strana, která si uvědomuje, že připravovaná revitalizace sítě CZT je velmi problematická. Pochybnosti o tomto projektu, které jsme již v minulosti vyjadřovali, mají evidentně reálný základ. Především nám však vadí načasování tak zásadních kroků těsně před konec mandátu současného zastupitelstva,“ konstatoval lídr Změny pro Jablonec Jakub Macek.

JAK SE CHOVÁ „SPRÁVNÝ HOSPODÁŘ“ ZA ZÁDY SVÝCH VOLIČŮ

„Stamiliony určené na rozvoj města skončí ještě před volbami v černé díře“

Dobrý hospodář se poradí s odborníky. Špatný hospodář přes jejich varování koupí zastaralou jabloneckou teplárnu za několikanásobek tržní ceny, tedy za 218 miliónů korun.

Dobrý hospodář informuje veřejnost. Špatný hospodář připraví pár týdnů před volbami v tichosti výběrové řízení na revitalizaci teplárny za 160 miliónů korun.

Dobrý hospodář se neukvapuje. Špatný hospodář vzhledem k nejistému volebnímu výsledku připraví ukvapeně smlouvu s dodavatelem problematického díla, hlavně aby se vše stihlo před volbami.

Dobrý hospodář investuje s rozumem. Špatný hospodář investuje nevýhodně. Městu zůstane závazek za stovky milionů, které bude muset investovat v dalších letech do tohoto megalomanského projektu.

Dobrý hospodář naslouchá. Špatný hospodář nechce nic slyšet. Odborníci považují stávající řešení za předimenzované a ekonomicky nevýhodné, celou akci za unáhlenou, nepřipravenou a vzhledem k výši finančních závazků pro město Jablonec za mimořádně nebezpečnou.

ŽADÁME STÁVAJÍCÍ VEDENÍ MĚSTA, ABY ZASTAVILO VEŠKERÉ KROKY ZADLUŽUJÍCÍ MĚSTO A UMOŽNILO NEZÁVISLOU ANALÝZU PROJEKTU REVITALIZACE TEPLÁRNY

NA PODSTATNÝCH VĚCECH SE SHODNEME

ANO 2011, Milan Kouřil
ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA, Jan Lehký
ČESKÁ STRANA SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÁ, Pavel Svoboda
KDU – ČSL PRO SPORT A ZDRAVÍ, Štěpán Matek
NOVÁ BUDOUCNOST PRO JABLONEC, Pavel Žur
STRANA PRÁV OBČANŮ, Pavel Kuttler
ÚSVIT PŘÍMÉ DEMOKRACIE, Josef Šikola
ZMĚNA PRO JABLONEC, Jakub Macek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Změna pro Jablonec

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…