Změna pro lidi: Výzva bývalým členům a sympatizantům hnutí ANO

25.04.2016 21:30

Vyzýváme Vás všechny, kteří jste do „ANO“ vstupovali nejen pro lukrativní posty, ale pro přiložení ruky ke společnému dílu, jehož konečným výsledkem by měly být systémové změny vedení naší společnosti, ozvěte se ke spojení našich snah.

Změna pro lidi: Výzva bývalým členům a sympatizantům hnutí ANO
Foto: Změna pro lidi
Popisek: Změna pro lidi

Vážení bývalí kolegové,

byli jsme také členové hnutí ANO 2011 a na jediném autentickém sněmu tohoto hnutí v r. 2013 jsme byli demokraticky zvoleni do jeho předsednictva.

Po absolvování prvních dvou schůzí tohoto vedoucího orgánu jsme zjistili, že jsme se mýlili, když jsme přesvědčovali občany o hnutí ANO2011, jako jediné relevantní politické síle, která je schopna změnit současný mafiánský kapitalismus. Vzhledem k tomu, že nám současný ministr financí dal jednoznačně najevo, co od politiky očekává, rezignovali okamžitě na členství nejen v předsednictvu, ale i v hnutí- Jan Síla, Hana Greplová, Jan Hammer, Jana Valinčičová, Peter Harvánek.

Nerezignovali jsme však na snahu o systémové změny, se kterou jsme do hnutí vstupovali. Proto jsme založili nové politické hnutí „Změna pro lidi“ a v současné době budujeme horizontální strukturu hnutí v ČR.

Vzhledem k tomu, že v poslední době také prohlédlo mnoho členů hnutí ANO2011 a dokonce na sociálních sítích jsou zmínky o spojování těchto lidí a zakládání nových hnutí, vyzýváme Vás všechny, kteří jste do „ANO“ vstupovali nejen pro lukrativní posty, ale pro přiložení ruky ke společnému dílu, jehož konečným výsledkem by měly být systémové změny vedení naší společnosti, ozvěte se ke spojení našich snah. Nynější situace nepotřebuje konkurenci, ale rozum a spolupráci. Mrkněte na naše webové stránky www.zmenaprolidi.cz.

Jak pravil klasik jednotlivé pruty zlomí, ale karabáčem spleteným z mnoha jednotlivých prutů se podaří vyhnat tu nenasytnou mafii od koryt (!).

p.h. Změna pro lidi

P.S. Vzhledem k tomu, že jsme vystoupili z předsednictva hnutí ANO2011 spontánně již po 2. schůzi předsednictva, jsou nás dehonestující články jednak předsedy, ale a jiných zaplacených členů hnutí nerelevantní. Vystupovali jsme z hnutí, které mělo našlápnuto na úspěch ve volbách, a jako členové předsednictva jsme mohli počítat s různými posty v Parlamentu event. v exekutivě. Tento fakt nás jednoznačně očišťuje od různých nařčení ze zištného jednání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…