Zoufalík: Poskytnutí 1000 Kč, které začátkem školního roku dostanou rodiče z Prahy 10

19.08.2014 9:40

Rád bych se chtěl vrátit na poslední jednání zastupitelstva. (nechci již řešit neúčast některých zastupitelů ). Při projednávání posledního bodu s názvem "různé" bylo vedení MČ ústy předsedy KDU - ČSL Prahy 10 kritizováno za poskytnutí 1000 Kč, které začátkem školního roku dostanou rodiče z Prahy 10 na každé dítě docházející na ZŠ a to na školní, nebo sportovní pomůcky.

Zoufalík: Poskytnutí 1000 Kč, které začátkem školního roku dostanou rodiče z Prahy 10
Foto: Bohumil Zoufalík
Popisek: Bohumil Zoufalík

Rád bych se chtěl vrátit na poslední jednání zastupitelstva. (nechci již řešit neúčast některých zastupitelů ). Při projednávání posledního bodu s názvem "různé" bylo vedení MČ ústy předsedy KDU - ČSL Prahy 10 kritizováno za poskytnutí 1000 Kč, které začátkem školního roku dostanou rodiče z Prahy 10 na každé dítě docházející na ZŠ a to na školní, nebo sportovní pomůcky.Touto formou jsme využili možnost rozdělit finanční prostředky získané od Magistrátu hl.m.Prahy. Magistrát získává tyto finanční prostředky " z hracích automatů" a část přerozděluje účelově na jednotlivé MČ. Domnívám se, že každý kdo má doma dítě školou povinné ví, jak každoročně rostou náklady ( např. základní náklady na prvňáčka dnes přesahují 4 500 Kč ), věřím že tyto finanční prostředky alespoň částečně pomohou rodinám s dětmi. Proto kritika ze strany předsedy lidovců, že se jedná o peníze z hazardu je lichá. Jediný způsob jak naložit s těmito prostředky a zároveň uspokojit pana předsedu Lidovců je peníze vrátit Magistrátu hl.m.Prahy. Mám-li si já osobně vybrat - raději peníze poskytnu rodinám, než je vracet Magistrátu a možná tak udělat radost panu předsedovi Lidovců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Bohumil Zoufalík - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…